Heading

This is the preamble

In France no meal is complete without it.

It’s fine to serve one perfect cheese – or two or three contrasting ones – on a simple cheese board made of wood or glass, slate or marble. I like a balance of aged hard cheeses and young ones, semi-hard cheese and blue, a soft Brie or Camembert, a goat and a ewe – and anything else that looks good at the cheesemonger’s. What you don’t finish is always delicious melted on toast or with potatoes, in a cheese sauce or grated into salad.

 

It keeps well, goes with almost everything and jazzes up a simple lunch or supper dish. 

We once had scamorza grilled over an open fire in Montefalco near Assisi in Italy. 

The British like Welsh rarebit and macaroni cheese.  In France tartiflette has a thin crust, bacon and melted Reblochon. Aligot, mashed potatoes with melted cheese, is served in the French mountains, originally to pilgrims on their way to Santiago de Compostela. 

My promo.

Logga in och ta del av allt material

Cream cheese roquefort gouda. Stinking bishop danish fontina the big cheese rubber cheese paneer cut the cheese fromage cheese and wine. Hard cheese who moved my cheese mozzarella halloumi who moved my cheese edam babybel babybel. Cheesy feet cow croque monsieur.

Saknar du ett webbkonto? Registrera här
Glömt lösenord?
Felaktiga inloggningsuppgifter
Du loggas in
Logga in
Registrera webbkonto
Endast för befintliga medlemmar. Bli medlem
Angivet organisationsnummer / medlemsnummer kunde inte hittas i medlemsregistret.
Logga in
Registrera webbkonto
Kontot kunde inte skapas. Kontakta supporten. Ett konto med denna E-post finns redan registrerad. Tips: använd glömt lösenords-funktionen.
Ditt webbkonto har registrerats

Ett webbkonto har nu skapats och ett aktiveringsmail har skickats till angiven e-postadress.

Klicka på aktiveringslänken för att aktivera ditt konto.

Logga in
Glömt ditt lösenord?
Skriv in din e-postadress nedan så skickar vi ett återställningsmail. Klicka på länken i mailet så får du välja ett nytt lösenord.
Lösenordet kunde inte återställas.
Logga in
Glömt lösenord?
En återställningslänk har skickats till angiven mailadress.